Natur-Baba

Natur-Baba, a természetes bababutik

Natur- Baba Mei tai-ok:

A mei tai, más néven kötözős kenguru főként a háti hordozásban nagy segítség. Egyszerű és praktikus kialakítása révén könnyen, gyorsan és biztonságosan hátra helyezhető benne a baba. Szinte lehetetlen rosszul, vagy kényelmetlenül feltenni, ha megtaláltuk a számunkra megfelelő komfontosságot nyújtó pántokat, ill. a baba számára ideális body méretet, öröm lesz benne a hordozás.

 

Tapasztalataink alapján 3 féle pánttípussal készítjük mei tai-ainkat:

 

 Keskenyebb, bélelt pánt: kb. 12 cm szélességben, 2-3 réteg flízzel bélelve. Ezt a típus akkor lesz kényelmes a hordozó személy számára, ha a váll közepét ill. a nyakhoz közelebb eső részét szeretné terhelni a baba súlyával, ill. testvérhordozás alkalmával már van egy hordozóeszköz az anya vállán.

 

Ára: kb.10.000-13000Ft között+ anyagköltség (Iparművész termékeinket megrendelésre készítjük)

 

 

belelt_pantu_mt.jpg

 

 

 

Széles béleletlen kord vagy canvas pánt: min. 14-16 cm szélességben vagy akár még szélesebben, közbélés nélkül. Saját koncepció alapján kialakított mei tai. A széles pántokat jól ki lehet húzni a vállcsúcsra, ami bizonyos testalkatoknál sokkal kellemesebb terhelést biztosít. Akár a felsőtesten kereszt irányban is elvezethetőek a pántok, amely megoldás szintén segíti a baba súlyának még jobb, optimálisabb eloszlatását. Ugyancsak ezt segíti, hogy a széles pántokkal a baba teljes feneke alátámasztható.

 

Ára: kb. 10.000- 13000Ft között+ anyagköltség  (Iparművész termékeinket megrendelésre készítjük)

 

szeles_pantu_mt.jpg

 

 

 

Kendős mei tai: Én személy szerint nagyon szeretem a kendős életérzést, de sosem voltam profi kendőkötő. Ezért nagyon szívesen használtam a kendőt, mint alapanyagot a hordozóim kialakítása során. Így született meg kedvenc mei tai-unk egy girasol kendőből.

 

baglyos_girasolos.jpg

 

Miért lett ennyire nagy szerelem? A kendő anyaga pihe-puha és vékony, így a nyári nagy melegben tökéletes, ill. egy hordozós kabát alatt is nagyon kényelmes, hogy ránksimul. A fél kendő szélességű pántokkal a kisebb gyermek gerince tökéletesen megtámasztható, míg a nagyobbacskák feneke alatt elvezetve a jobb súlyeloszlatást segíti. A kendő, mint alapanyag lehetővé teszi, hogy sokkal tökéletesebben idomuljon a gyermek és az anya testi adottságaihoz, mint más anyagok. A hordozás során a pántok a felsőtesten keresztben is és hónaj alatt hátizsák-szerűen is elvezethetőek. A két fajta hordozási mód teljesen másképp terheli meg a hordozó személy szervezetét, így különösen előnyös ezeket váltogatni.

Ára: kb. 10.000- 13000Ft között+ anyagköltség  (Iparművész termékeinket megrendelésre készítjük)

 

 

 

nandus_kendos2.jpg

 

 

 

Natur- Baba csatos hordozó (SSC)

 

 

 

csatos_elol.jpg

 

 Nem véletlen, hogy külföldön évek óta nagy teret hódítanak az ún. csatos hordozók, hiszen egyszerű használatuk révén még a kevésbé gyakorlott babát hordozók is szívesen használják. Sok apukával találkoztam, aki szívesen hordozta gyermekét különféle hordozóeszközökben, de még eggyel sem, aki idegenkedett volna egy csatos hordozó használatától. Azaz, ha azt szeretnéd, hogy a párod is hordozzon, és biztosra akarsz menni, a legjobb befektetés egy SSC:)

 

Előnyei:

 

-          jelentősen lerövidül a felvétel ideje

 

-          lehetetlen rosszul, vagy kényelmetlenül felvenni

 

-          a nyári hőségben sokkal kevesebb anyag melegíti a babát és a mamát

 

 

 

csatos_hordozo.jpg

 

 

Ára: kb.18000Ft +anyagköltség

 

 

 

 

 

 Podegie

 

 

 

A podegie a nyári hordozás fő eszköze. A baba keze kint van, jó magasra köthető, hogy kilásson, könnyű, kényelmes, kevés anyag melegíti a gyerkőcöt és a hordozó személyt egyaránt:)

 

 

 

podegie2.jpg

 

 

 

A podegie háti hordozáshoz praktikus:

 

 

 

podegie1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Kivehető derékpántos podegie

 

 

 

bloomy_pod.jpg

 

 

 

Az alapja ugyanaz mint a hagyományos podegie, de tartozik hozzá egy kivehető derékpánt, ami kérhető kötős vagy csatos formában. Így két hordozót kapunk egyben. Egy félcsatost vagy meitai-t és egy podegiet. Állítható bodyhosszal és nyakrésszel, alvócsokjával vagy anélkül.

 

A készítés díja 11.0000Ft plusz kendőanyag költség

 

Hordozóink nagy részét hozott kendöböl készítjük.A termékekről érdeklődhetsz emailben a naturbabainfo@gmail.com címen,
vagy facebook oldalunkon üzenetben: www.facebook.com/Naturbaba

Vásárlási feltételek: itt

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 76
Tegnapi: 33
Heti: 306
Havi: 1 542
Össz.: 441 188

Látogatottság növelés
Oldal: Hordozók háti hordozáshoz: Mei tai és kendős mei tai, podegie, csatos hordozók
Natur-Baba - © 2008 - 2018 - naturbaba.hupont.hu

A HuPont.hu az ingyen weblap készítés központja, és talán a legjobb. Ingyen weblap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szoptatós alkalmi ruha - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »