Natur-Baba

Natur-Baba, a természetes bababutik

Vásárlási feltételek

 

A megrendeléssel egyidejűleg a vásárlási feltételeket is elfogadod Vigyor

 

Termékeinket a legnagyobb odafigyeléssel, kiváló alapanyagokból készítjük. Ennek ellenére természetesen előfordul, hogy a végeredmény nem tökéletes. Nagyon nehéz feladatot vállaltunk magunkra, mivel minden termékünket méretre, ill. az egyedi igények figyelembe vételével készítünk. Valamint, mivel egyszerű, otthon dolgozó többgyermekes anyukák vagyunk, így a lehetőségeink, az emberi erőforrásaink és a képességeink is végesek.

 

Miért nem dolgozunk szériában standard-ek szerint?

 

- mert így nem tudnánk kiszolgálni azokat a megrendelőket, akiknek egyedi testalkati tényezőik vannak

- azokat, akik extrém magasan, vagy alacsonyan hordoznak,

...és ez nekünk szívügyünk

 

A megrendelés előtt lehetőséget biztosítunk személyes próbára, konzultációra, ill. amennyiben ez nem megoldható, e-mailen, vagy telefonon történő egyeztetésre.

 

 

Amire örök garanciát vállalunk: 

- varráshibából eredő problémák

- patentcsere

- nem a megbeszéltek szerint elkészült kabátot javítjuk vagy újravarrjuk: pl.:rövid az ujja, más a színe, hossza, bababetét alakja...

 

 

Amire nem tudunk garanciát vállalni:

de természetesen javítjuk kedvezményes 1000/óra munkadíjon

 

- átvétel utáni rövidáru hiba, hiszen ezt nem mi gyártjuk pl.: a gumibehúzóból kiesik a rugó, vagy a cipzárból kitörik egy fog

- a megrendelő által megadott paraméterek mégsem jók. pl.: 57cm-es ujjhosszt kérnek, de rövid lesz

 

Fontos!

Ha a személyes konzultáció során a megrendelő nem tud a méretében megfelelő terméket próbálni, és az átvételnél méretbeli probléma adódik, természetesen ingyen orvosoljuk!

 

Az átvételt követően 24 órán belül visszavásároljuk a terméket teljes áron, amennyiben az annyira eltér a megrendelő elképzeléseitől, hogy számára használhatatlan, és utcán még nem volt viselve! A szállítási költséget (ha van), a megrendelő fizeti, és a jelzést követően a következő napon a terméket visszajuttatja!

Kérjük a kedves Vásárlókat, hogy ha van mód a termék személyes átvételére, akkor annak alkalmával próbálja fel, és nézze át, hogy mindent rendben talál-e. Ha valami nem a megbeszéltek szerint készült el, vagy kimaradt egy utólag, a megrendelő által módosított részlet, de az átvétel alkalmával ezt a Megrendelő így elfogadja, akkor később azért utólagos reklamációt nem tudunk elfogadni.

 

Amennyiben a megrendelő az átszabást, vagy a komplett termékcsere lehetőségét választja, ennek a megbeszéltek szerinti teljesülése után (ez mind mérhető adat), a terméket már csak 80%-os áron áll módunkban visszavenni. Ugyanez vonatkozik arra az esetre, ha a termék már használatban volt, vagy nem a mi hibánkból adódó az oka annak, hogy a terméket vissza szeretné cserélni. Ezt az igényét maximum 3 napon belül jelezze felénk. Azon túl semmilyen módon nem áll módunkban a terméket visszavásárolni.

 

Kabátjainkat egyedi megrendelés alapján méretre készítjük. Mit jelent ez?

A megrendelő megadja a váll, mell, derék, csípő méretét, a kívánt kabáthosszt ill. a hordozási magasságot.

Standard szabásmintáinkat a mért adatokhoz leginkább passzolóra alakítjuk át. Így amennyiben szükséges pl. a derekából leveszünk, a csípőre ráteszünk. Viszont nem vagyunk méretes szabóság, a szabásmintákba drasztikusan belenyúlni nem tudunk, azaz a kabátot pontról-pontra senkire nem tudjuk ráigazítani, ez egy külön szakma.

Fontos, hogy meglévő kabáttípusok közül lehet választani, amiket már kidolgozott szabásminták alapján készítünk! Azon túl, hogy igyekszünk maximálisan alkalmazkodni az igényekhez és kívánságokhoz, nem áll módunkban az eredeti koncepcióktól nagymértékben eltérni, vagy újratervezni azokat egy-egy megrendelés kedvéért. Reméljük, hogy azért így is mindenki meg fogja találni a számára legszebbet és legkényelmesebbet! J

A megrendelés leadását követően még 2 napon belül van lehetőség jelezni az igényét bármilyen változtatásnak (szín, minta, méret, extra kívánságok). Ha ez megtörténik, és megbeszélés után vállaljuk, hogy teljesítjük a kérést, akkor felelősséget is vállalunk azért, hogy ennek megfelelően készül el a termék! A 2 napon túl jelzett kívánságokat is igyekszünk figyelembe venni, de nem garantáljuk, hogy teljesíteni tudjuk! Ennek oka, hogy (nagy örömünkre) elég sok a megrendelésünk amit számon kell tartsunk, és ha mindenki csak kétszer változtat valamit a megrendelésében, már követhetetlenné válik.

Ami méretre készül:

- váll szélesség

- ujj hossz

- kabát hossza

- hordozási magasság

Ami általános ruhaméret alapján készül, és a mért adatokhoz leginkább közelítjük:

- mellbőség

- karöltő

- derékbőség

- csípőbőség

 

Alapelvünk a kommunikáció, mindenre megtaláljuk a megfelelő megoldást, hiszen a cél közös: termékeink által megkönnyíteni a babás mindennapokat.

 csatos_hordozo_kendobol.jpg


e-mail: naturbabainfo@gmail.com
facebook: www.facebook.com/Naturbaba

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 80
Tegnapi: 33
Heti: 310
Havi: 1 546
Össz.: 441 192

Látogatottság növelés
Oldal: Vásárlási feltételek
Natur-Baba - © 2008 - 2018 - naturbaba.hupont.hu

A HuPont.hu az ingyen weblap készítés központja, és talán a legjobb. Ingyen weblap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szoptatós alkalmi ruha - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »