Natur-Baba

Natur-Baba, a természetes bababutik


     Hordozási tanácsadás képzett oktatókkal

 

 

10259899001324462893.jpg 

 

 

 

Kisbabánk hordozása az egyik legjobb dolog amit tehetünk azért, hogy testileg, szellemileg és lelkileg egészséges gyermekké és később egészséges felnőtté váljon. Ezt már számtalan tudományos kutatás és pszichológiai felfedezés támasztja alá.

 

 

 

De mint mindent, ezt is tanulnunk kell ahhoz, hogy a legmegfelelőbb módon, a legjobb tudásunk szerint tehessük ezt. Első hordozott babánál már a kezdetekkor sok kérdés merülhet fel az anyában, akár belső sugallatok, akár külső, környezetből jövő kérdések hatására, mind elméleti mind gyakorlati téren. És bizony a különböző formáik alkalmazása, a kendők és formázott, ergonomikus eszközök használata is megfelelő technikát és gyakorlást igényel, amihez segítségre lehet szüksége az édesanyának-édesapának. És nem csak a kezdő hordozós szülőknél, hanem különböző fejlődési szakaszoknál, a baba életkorától függően jöhetnek újabb kérdések, lehet szükség tanácsra.

 

 

 

A Natur-Baba anya-párosa, a Beli Buba Babahordozó Iskola két végzett hordozási tanácsadója ebben is tud segíteni nektek. Csoportos képzéseket és egyéni, személyes konzultációkat is tartunk, akár a saját otthonodban is, eszközkölcsönzési lehetőséggel is. Tematikus, elől-csípőn- és hátonhordozós tanfolyamokat tartunk, amik egyben és részeiben is elvégezhetőek. Személyes konzultáció alkalmával az általad választott kötés típust vagy eszközt tanítjuk, elméleti háttérrel is megtámogatva a gyakorlati tudást.

 

 

 

Keress minket ha kérdésed van, ha tanácsra van szükséged, ha bíztatás kell, vagy hogy lásd, nem is olyan nehéz vagy bonyolult, mint először látszik!

 

 

 

Makai Emma: naturbabainfo@gmail.com

 

 

 

emmi.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nagy Vera: naturbabainfo@gmail.com

 

 

 

profil.jpg


Keressetek minket facebookon is!  Kacsintás


www.facebook.com/Naturbaba

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 82
Tegnapi: 33
Heti: 312
Havi: 1 548
Össz.: 441 194

Látogatottság növelés
Oldal: Hordozási tanácsadás
Natur-Baba - © 2008 - 2018 - naturbaba.hupont.hu

A HuPont.hu az ingyen weblap készítés központja, és talán a legjobb. Ingyen weblap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szoptatós alkalmi ruha - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »